Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα λύσουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα»

Klopp: «Θα λύσουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα»

Η Liverpool δεν παρουσιάζει την καλύτερη αγωνιστική εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες, όμως ο Jürgen Klopp είναι σίγουρος πως εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του, θα καταφέρουν να βρουν την λύση και θα γυρίσουν την κατάσταση.

Όταν ρωτήθηκε από το BBC τι πήγε στραβά στο χθεσινό παιχνίδι, απάντησε:

“ Πόσο χρόνο έχουμε; Η αρχή φυσικά, όχι μόνο το γκολ, αλλά η αρχή γενικότερα. Συγχαρητήρια στην Southampton, άξιζε την νίκη. ”

“ Το καλό με την Southampton, είναι ότι ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις, οπότε δεν μπορείς να μείνεις έκπληκτος. Εμείς όμως δείξαμε πως μείναμε έκπληκτοι. ”

“ Φέραμε τους εαυτούς μας σε μια πολύ δύσκολη θέση με το ξεκίνημα που κάναμε και τις μπάλες που χάσαμε. Δεν είναι επιστήμη, είναι απλά ποδόσφαιρο. ”

“ Έπρεπε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Οι πάσες που κάναμε δεν ήταν καλές στην αρχή και οι αποφάσεις που πήραμε. Εκείνοι δούλεψαν πολύ, όπως και εμείς αλλά οι δικές μας αποφάσεις δεν ήταν καλές. Αυτό συμβαίνει όταν δεν έχεις το momentum με το μέρος σου. ”

“ Έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες. Δεν δημιουργήσαμε καμία αρκετά μεγάλη ευκαιρία.” Δήλωσε ο Klopp.

Για την απόδοση των παικτών του και την βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα:

“ Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, απλά δεν ξεκίνησαν καλά. ”

“ Υπήρχε μια φάση, στην οποία ο Robbo αρχικά ζήτησε φάουλ και στη συνέχεια τράβηξε τον αντίπαλο του. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Δείχνουν μόνο ότι δεν είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Αυτό ήταν που τους είπα. ”

“ Νομίζω πως ο Sadio Mane θα έπρεπε να είχε κερδίσει ένα πέναλτι, ενώ υπήρξε και ένα χέρι. ”

“ Δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση μας, αλλά μπορείς να πάρεις έναν βαθμό, όταν δεν κάνεις το καλύτερο σου παιχνίδι. Για εμάς όμως αυτό δεν ήταν εφικτό. ”

“ Πρέπει να το αποδεχθούμε και να βγάλουμε μια αντίδραση. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερο κλικ, από ότι κάναμε απόψε. Μπορούμε να εξηγήσουμε μερικά πράγματα, όπως το ότι ο Thiago βρισκόταν στη λάθος θέση. Ήταν τα πρώτα του 90 λεπτά. ”

“ Δεν πρέπει να βάζεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση, στην οποία θα βιάζεται συνέχεια. Αυτά είναι αγωνιστικά προβλήματα και θα βρούμε τη λύση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. ”

Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com